Bergsresor startades 2003 och drivs sedan dess av mig Johan Tollstadius (tidigare Johansson). Drömmen om att kunna göra något väldigt roligt och samtidigt dela med sig av glädjen var och är den drivande kraften. Jag vill erbjuda den bästa offpistskidåkningen och klättringen på ett säkert och trevligt sätt och det garanteras genom att jag och andra guider som hjälper mig alltid är certifierade bergsguider med IFMGA status eller är under utbildning till det.

DSCN0693 UIAGM-logga SBO logga1

Jag är auktoriserad bergsguide genom SBO/IFMGA/UIAGM. Sedan slutet av -90 talet har jag jobbat på olika fjällanläggningar som skidpatrull och skidlärare. En flerårig utbildning som fjälledare ligger som grund för min frilufts vana. Mellan 2011 och 2016 var jag ansvarig för alla turer och guidningar på Kebnekaise Fjällstation. Två uppdrag vid sidan av mina vanliga guidningar som jag tycker väldig mycket om är att jag arbetar i utbildningsgruppen inom SBO så vi får fram fler och duktiga bergsguider. Det andra är om olycka skulle vara framme för någon på fjället så rycker jag ut med alpinagruppen i Kiruna som är en del av fjällräddningen med inriktning på brantare träng till exempel kring Kebnekaise.

Hoppas vi ses på berget!

Kontakt: johan@bergsresor.se, 070-253 00 28