Narvik

Toppturer, Liftburen offpist, hyttnätter, vad vill du göra?.

Ta tåget från södra Sverige på fredag kväll så anländer du till Narvik ombytt och klar för skidåkning i Narvik vid lunchtid på lördag. Vi möts på tågstationen och åker direkt upp till liftanläggningen för några åk, lavingenomgång och avslutar med stighudar och pannlampa upp över tredjetoppen och 1200meters fallhöjd ner till byn. Resterande dagar går vi topptur i området från Stetind i söder till Spanstind i norr. Det unika med Narvik till skillnad från många andra platser i Norge är att vi både har inlandsklimat och havsklimat, så är det lite för varmt vid havet så kör vi någon mil in från kusten och det blir direkt några grader kallare är det däremot tvärtom att det är lite för kallt i öster så gör vi turer närmre havet. Vi har också möjlighet att bo någon natt i hytta på fjället om du vill det.

Program:

Dag 1 Lördag: Ta tåget på kvällen från södra Sverige.

Dag 2: Anländer till Narvik vid på eftermiddagen.

Dag 3-7: Liftburen offpist på Narviks fjellet eller lämplig topptur i området och eventuellt en eller två nätter i hytta.

Dag 7 fredag: Topptur från morgon och tillbaka i byn kl:14 för att packa ihop innan tåget går tillbaka söderut kl:15.10.

Veckoprogramet här ovanför är ett förslag och kan komma att ändras efter förhållandena på berget och önskemål i gruppen.

Pris: 10000kr/person vid 4st bokade.

I priset ingår: Bergsguide 5st dagar, säkerhetsutrustning. Transporter till skidåkningen.

Säsong: Februari-mars

För kontakt och bokning: Klicka här eller ring 070-253 00 28

Länk till packlista: Skidåkning

Länk till bilder: Narvik