Vaeride

Publicerat av Johan den

I helgen var det SM i skidalpinism ett väldigt roligt evenemang med bra uppslutning. Tyvärr kunde inte den tänkta banan från Duved till Björnen genomföras på grund av hårdvind, snödrev och kyla. Starten blev flyttad till Ullådalen så vi inte skulle behöva gå över Mullfjället tror det var ett klokt beslut, för den korta tiden vi nu var utsatt för hårdvind räckte gott.

Min egen prestation under tävlingen gick inte som planerat, formen vet jag inte är på topp efter många veckor i alperna med endast utförsåkning som mål och inte så mycket turande. Men att det skulle gå så tungt som det gjorde skulle jag aldrig kunna tänka mig. Öppnade ganska hårt men inte som jag brukar. kändes ok första 15 minuterna men därefter gick det bara tyngre och tyngre och efter 1 timme väggade jag helt. Det var svårt att flytta fötterna framåt och när jag kollade på pulsklockan och såg att den visade 157 slag/min så bestämde jag mig för att bryta. En vecka tidigare så körde jag intervall med 205 s/m och det kändes bra. Dagen efter var jag förkyld!

För resultat och mer info om tävlingen http://www.vaeride.se/

Kategorier: Blogg

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.