Topptursvecka i Keb

Publicerat av Johan den

Idag begav vi oss till Tuolpagorni för att få åka ett av dom finaste skidåken i området. Lavinfaran känns fortfarande ganska hög i närheten av fjällstationen och det har gått endel laviner mellan 700-1300 meter över havet. Vi hade några reservplaner om det inte skulle kännas bra men väl framme så var det kanon fin snö och det kändes stabilt. Väl tillbaka på stationen så fanns det krafter kvar så då gick vi några vändor i P-Backen.

IMG_2518          IMG_2539

Håkan påväg upp i Kittelbäcken                        Anna kör grytan på Tuolpagorni

Kategorier: Blogg

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.