Herregud vad vintern går fort!

Publicerat av Johan den

Efter ytterligare en säsong på Kebnekaise så kan jag nu se tillbaka på en grym säsong alla 8 guideveckor har blivit av (Topptursvecka, Steep ski, Nybörjar topptur, Högalpin vintervecka, Haute Route, Splitboard camp, Haute Route och Tarfala Freeride). Plus att vi har hunnit med att köra Keb Classic och snart är vår Bouldergrotta klar, invigning beräknas i slutet av juni. Alla som har varit med såhär långt på säsongen tackar jag för en grym vinter. Nu väntas skidåkning i alperna några veckor, planen är att börja med PDG sedan åka över till Chamonix och avsluta i Gran Paradiso!

Kategorier: Blogg

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.