Patrouilles des glaciers

Här kommer några bilder från tävlingen. Om du känner dig sugen på den så tycker jag du ska ställa upp, så häftig upplevelse med så många turåkare på samma bana i år var det 6800st anmälda. Banan har ganska mycket höjdmeter men dom är inte alltid så effektiva utan banan är ganska flack bitvis och det gör en ordentligt trött på andra ställen än vart man bruka känna av. Jag upplevde banan tyngre än Keb Classic alpinabanan så det kan vara värt att köra den eller någon annan tävling innan PDG. Jag kommer definitivt stå på startlinjen 2016 hoppas du också gör det!

bild 3bild 1bild 5

Col de Riedmatten                   Col de Riedmatten               Rosablanche

bild 4                   bild 2

Johan Johansson                                     Johan Kärrman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.