Inte så bra start som man hoppats

Efter två veckor runt om i alperna med åkning i Engelberg, Cortina d’Ampetzzo, La Grave och Chamonix så har det ännu inte kommit ett riktigt dump. Det har varit mycket sol och ganska varmt väder så det har varit bra men nu får gärna snön komma.

Dom närmsta 5 dagar är det is/alpin klättring som väntar. Förhållandena är fina för alpinklättring men något sämre för is. Vi kommer ändå starta med isklättring imorgon uppe i Argentiere för att sedan bege oss mot Cogne och förhoppningsvis fin isklättring.

IMG_3623

Eftersom den mjuka snön lyst med sin frånvaro över alperna så gjorde vi en riktigt fin dag i pisterna genom att åka Sellaronda, det innebar för vårandel 25 liftar och lika många pister på en dag. Om man gör original varianten så räcker det med 16 liftar och då kanske man till och med får tid för en lunch.

 

 

One thought on “Inte så bra start som man hoppats

  1. obviously like your web site but you have to test the spelling on quite a few of your
    posts. Many of them are rife with spelling problems and I find it
    very troublesome to tell the reality nevertheless I’ll definitely come again again.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.