Inte så bra start som man hoppats

Publicerat av Johan den

Efter två veckor runt om i alperna med åkning i Engelberg, Cortina d’Ampetzzo, La Grave och Chamonix så har det ännu inte kommit ett riktigt dump. Det har varit mycket sol och ganska varmt väder så det har varit bra men nu får gärna snön komma.

Dom närmsta 5 dagar är det is/alpin klättring som väntar. Förhållandena är fina för alpinklättring men något sämre för is. Vi kommer ändå starta med isklättring imorgon uppe i Argentiere för att sedan bege oss mot Cogne och förhoppningsvis fin isklättring.

IMG_3623

Eftersom den mjuka snön lyst med sin frånvaro över alperna så gjorde vi en riktigt fin dag i pisterna genom att åka Sellaronda, det innebar för vårandel 25 liftar och lika många pister på en dag. Om man gör original varianten så räcker det med 16 liftar och då kanske man till och med får tid för en lunch.

 

 

Kategorier: Blogg

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.