Vintern är fortfarande månader bort men suget börjar smyga sig på så här kommer lite inspiration om du vill boka mig som guide i vinter. Jag är i alperna januari-februari och mars-juni är det åkning i norr. Om du vill klättra is är det perfekt för det i november-december!#chamonix #engelberg #zinal #grimentz #gressoneylatrinite #lagrave #valmaira #narvik #lofoten #lyngen #alta #sunnmøre #bergsresor #elevenate #dynafitsweden

Publicerat av Johan den

Vintern är fortfarande månader bort men suget börjar smyga sig på så här kommer lite inspiration om du vill boka mig som guide i vinter. Jag är i alperna januari-februari och mars-juni är det åkning i norr. Om du vill klättra is är det perfekt för det i november-december!#chamonix #engelberg #zinal #grimentz #gressoneylatrinite #lagrave #valmaira #narvik #lofoten #lyngen #alta #sunnmøre #bergsresor #elevenate #dynafitsweden
Posted by Intagrate Lite

Kategorier: Blogg

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.