Nu kör jag några veckor med Stetind igen!Någon som vill med på sydpelaren eller normalvägen så hör av dig, men kom ihåg att även Kugelhorn och Eidetind finns om du är ute efter mer klättring och mindre anmarsch, info på min hemsidan!Tack för igår @narvikguides #bergsresor

Publicerat av Johan den

Nu kör jag några veckor med Stetind igen!Någon som vill med på sydpelaren eller normalvägen så hör av dig, men kom ihåg att även Kugelhorn och Eidetind finns om du är ute efter mer klättring och mindre anmarsch, info på min hemsidan!Tack för igår @narvikguides #bergsresor

Kategorier: Blogg

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.